Otvorenje radova na izgradnji pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj Zoni III- faze II i IV. – četvrtak 26. 3. u 10 sati

Nakon što je održana početna konferencija Projekta te na temelju javnog natječaja tvrtka Osijek-Koteks dobila posao započela je provedba projekta Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj Zoni III- faze II i IV., održan i prvi radni sastanak odnosno uvođenje u posao, predana je sva potrebita dokumentacija za izvođenje radova, u četvrtak 26. ožujka u 10 sati uslijedit će i službeno otvorenje radova.
Podsjetimo, Izgradnja poduzetničke Zone III u Virovitici je projekt kroz koji se nastoji stimulirati gospodarske aktivnosti u gradu Virovitici stvaranjem povoljnih uvjeta za realizaciju investicija zainteresiranim ulagačima, čime bi se doprinijelo gospodarskom, ali i ukupnom razvoju grada Virovitice te čitave Virovitičko-podravske županije. Projekt obuhvaća izvedbu osnovne komunalne infrastrukture: prometnice, električnu mrežu, plinovod, sanitarnu i oborinsku kanalizaciju, te vodovod, a čitav Projekt podijeljen je u četiri faze. I. i III. faza su završene, dok su II. i IV. faza prijavljene na natječaj EU za izgradnju poslovne infrastrukture u sklopu IPA programa. Vrijednost projekta iznosi 3.337.135, 38 HRK.

Skip to content