Otvorene nove prostorije Radio kluba Virovitica

1 1316779579Danas su u Virovitici, na desnoj strani bivše virovitičke vojarne otvorene novouređene prostorije Radio kluba Virovitica. Prilikom otvorenja Dinko Filipović u ime predsjednika Tome Tkaleca zahvalio se je svim donatorima koji su pomogli da se ove prostorije urede i nastavi duga tradicija koja traje od davne 1959. godine. Najveći značaj uređenja prostorija osim osnovne aktivnosti bit će i osiguravanje uvjeta za stvaranje nove generacija radio-amatera u čemu će znatno pomoći i priručnik koji je za nove polaznike izradio tajnik Kluba Branko Počić.

2 1316779579Prostorije je službeno otvorio gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je tom prigodom naglasio značaj radio-amaterizma osobito u situacija velikih katastrofa kod kojih može doći do pada elektro-energetskog sustava kada ovo znanje može spasiti veliki broj ljudskih života.

Uredovni dan kada se može dobiti više informacija o radu kluba, ali i prijaviti se na tečaj je ponedjeljak od 18-20 sati u prostorijama Radio kluba.

Skip to content