Otvorena prva Super Konzum prodavaonica u Virovitici

U sklopu trgovačkog centra Park&Shop otvorena je prva Super Konzum prodavaonica u Virovitici što je ujedno i jubilarna 50-ta u Hrvatskoj. Novi super Konzum otvorili su gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i predsjednik Uprave Konzuma Darko Knez.

Super Konzum Virovitica u sklopu trgovačkog centra Park&Shop koji se nalazi u Osječkoj ulici prostire se na 2685 m2, a zaposlit će ukupno 40 djelatnika. U sklopu trgovačkog centra kupcima će biti na raspolaganju i parking s 250 parkirnih mjesta.

Trgovački centar Park&Shop uskoro planira i otvorenje ostalih sadržaja u okviru centra kao što su modne i sportske trgovine, trgovine namještajem i opremom za dom, restorani, caffe te će postati omiljeno mjesto za kupnju i zabavu Virovitičana.

Otvorenju su uz gradonačelnika Ivice Kirina nazočili i saborski zastupnik Josip Đakić te župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić i drugi uvaženi gosti, a ispred investitora prisutnima se je obratio Vedran Malenica koji je zahvalio Gradu Virovitici na velikoj pomoći prilikom realizacije ovog projekta te zaključio da po svemu što se trenutno radi u Virovitici u ovom gradu krize nema.

Skip to content