Otvorena nova stanica CROATIA tehničkih pregleda u Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Grupa CROATIA osiguranje danas je u Virovitici otvorila 41. stanicu za tehnički pregled. Riječ je o najsuvremenije opremljenoj stanici za tehnički pregled u cijeloj regiji. Investicija je vrijedna sedam milijuna kuna. U stanici će biti zaposleno 10-tak djelatnika.Grupa CROATIA osiguranje danas je u Virovitici otvorila 41. stanicu za tehnički pregled. Riječ je o najsuvremenije opremljenoj stanici za tehnički pregled u cijeloj regiji. Investicija je vrijedna sedam milijuna kuna. U stanici će biti zaposleno 10-tak djelatnika. Novo otvorena stanica će kvalitetom svojih usluga dodatno doprinijeti sigurnosti vozača na našim cestama.

Stanicu su svečano otvorili članica Uprave Croatia osiguranja Silvana Ivančić, predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Berbard Mršo, saborski zastupnik Josip Đakić, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.Izgradnja stanice za tehnički pregled vozila u Virovitici započeta je u rujnu 2010. godine. Stanica ima dvije tehnološke linije i osigurava najmoderniju i najkvalitetniju uslugu tehničkih pregleda automobila u gradu.

Grupa CROATIA osiguranje posjeduje 41 stanica za tehnički pregled vozila diljem Hrvatske. Oko 320 djelatnika zaposlenih na stanicama za tehnički pregled Grupe CROATIA osiguranja obavi godišnje preko 350.000 tehničkih pregleda, što je oko 25% ukupno obavljenih tehničkih pregleda u RH.

Skip to content