Otvorena nova kupališna sezona u Virovitici

Danas je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i službeno je otvorio novu kupališnu sezonu u našem gradu. Gradonačelnik je tom prilikom pozdravio i male plivače koji pohađaju besplatnu školu plivanja u organizaciji Grada Virovitice.1 1245064695Danas je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i službeno je otvorio novu kupališnu sezonu u našem gradu. Gradonačelnik je tom prilikom pozdravio i male plivače koji pohađaju besplatnu školu plivanja u organizaciji Grada Virovitice.
Besplatna škola plivanja organizira se kako bi što više djece naučilo plivati, te se na taj način smanjila opasnost od utapljanja i drugih neželjenih posljedica kako na bazenu tako i na drugim vodama gdje djeca eventualno borave, rekao je gradonačelnik Kirin, te iskoristio ovu priliku i da pozove sve načelnike i gradonačelnike sa područja Virovitičko-podravske županije da iskoriste postojanje bazena u Virovitici i svojoj djeci također omoguće pohađanje besplatne škole plivanja.

2 1245064695Tajnik Zajednice športskih udruga Grada Virovitice Tihomir Majstorović tom prilikom je istakao da je besplatna škola plivanja organizirana u pet smjena i provodi se od 15. lipnja do 19. srpnja, te da je zaprimljeno 366 prijava djece iz svih osnovnih škola sa područja grada Virovitice.
Grad Virovitica organizira i napredni tečaj plivanja kako bi djeci koja su već stekla određena plivačka znanja omogućio da savladaju sve plivačke tehnike na kraju je istakao tajnik Majstorović.

3 1245064892

Skip to content