Otvoren Studentski servis u Virovitici

Danas je u zgradi Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici otvorena virovitička podružnica Studentskog servisa Osijek.1 1226406867Danas je u zgradi Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici otvorena virovitička podružnica Studentskog servisa Osijek.
Otvaranju studentskog servisa nazočili su župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i rukovoditelj Studentskog servisa Osijek Branimir Sapanjoš te predstavnici Studentskog zbora i studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici.

Studentski servis moći će koristiti svi redovni studenti bez obzira na činjenicu gdje studiraju kao i maturanti do početka sljedeće školske godine. Posredstvom servisa, studenti sa šireg virovitičkog područja moći će lakše pronaći posao, te će se potaknuti ovdašnji poslodavci da ih zapošljavaju budući da su studenti trenutačno najisplativija radna snaga.

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin istaknuo je da će otvaranje Studentskog servisa osim redovnim studentima Visoke škole omogućiti i redovnim studentima iz grada Virovitice koji studiraju u drugim gradovima da što više vremena provode u svom gradu, jer će i tu kroz institucije ovog tipa moći ostvarivati svoje interese. Obećao je i da će u razgovorima sa budućim potencijalnim investitorima u našem gradu isticati postojanje studentskog servisa kao jednu od prednosti u odnosu na neka druga mjesta u Republici Hrvatskoj.

Skip to content