Otvoren 4. Sajam poslova

U Strukovnoj školi u Virovitici, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije, otvoren je 4. Sajam poslova. Virovitički sajam poslova otvorio je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, uz nazočnost, između ostalih, pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu…1 1300083863U Strukovnoj školi u Virovitici, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije, otvoren je 4. Sajam poslova. Virovitički sajam poslova otvorio je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, uz nazočnost, između ostalih, pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu Maria Čajkulića, pročelnice Područne službe HZZ-a Virovitica Lahorke Weiss, ravnateljice VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Sanje Bošnjak, zamjenika gradonačelnika Grada Virovitice Ivana Sića, pročelnice Ureda župana Melite Sirovice, pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije Vesne Šerepac, tajnika Skupštine Virovitičko-podravske županije Ivana Horvata, načelnika Općine Zdenci Mate Barukčića,…

2 1300083863Cilj sajma je omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje radne snage, te ojačati partnerstvo za zapošljavanje svih sudionika koji sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada. Ovogodišnji sajam okupio je poslodavce s područja Virovitičko-podravske, ali i Šibensko-kninske i Istarske županije. Poslodavci su predstavili svoja poduzeća i dobili saznanja o potencijalnim stručnim kadrovima na tržištu rada, kao i onima koji će na to tržište tek doći.

3 1300083863Pokrovitelj i ovogodišnjeg, 4. Sajma poslova je Virovitičko-podravska županija, a partneri su HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, gradovi, Virovitica, Orahovica i Slatina, Općina Pitomača, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Strukovna škola Virovitica, Razvojna agencija Sjever-DAN, Pučko otvoreno učilište Aspekt i Pučko otvoreno učilište Slatina.

vpz.hr/vt.hr

4 1300083863

Skip to content