“Ostriž” i “Amur” osvojili 61. RIBOLOVNI KUP

U organizaciji Saveza športsko-rbolovnih društava VPŽ, od 3. do 5. srpnja na virovitičkim ribnjacima održan je 61. kadetski kup Hrvatskog športsko ribolovnog saveza u disciplini Lov ribe udicom na plovak na kojemu je sudjelovalo ukupno 213 sudionika u 36 ekipa, 13 ekipa kadetkinja i 23 ekipa kadeta. Kod kadetkinja ekipno je bila i prijelazni pehar osvojila ekipa “Ostriž” Novakovec ispred ekipe “Klen” Sveta Marija i “Sesvete” iz Sesveta. Pojedinačno najuspješnija je bila Marta Mesarek iz ekipe “Ostriž”, ispred Marte Mutak iz ekipe “Klen” Sveta Marija i Karle Mesarek iz ekipe “Ostriž”.

Kod kadeta ekipno je prvo mjesto i prijelazni pehar osvojila ekipa “Amur” Ladimirevci ispred ekipe Novi Marof i “Som” Kotoriba. Pojedinačno je najuspješniji bio Marko Vinković iz ekipe “Piškor” Zagreb ispred Marka Šovagovića iz Amura Ladimirevci i Marka Horvata iz Soma Kotoriba.

Od naših predstvnika sudjelovala je ženska ekipa “Šaran” Orahovica koja je zauzela jedanaesto mjesto, te muška kadetska ekipa “Smuđ” Križnica koja je u ekipnom poretku bila osamnaesta. Pehare i medalje najuspješnijima uručili su pročelnik za društvene djelatnosti grada Virovitice Alen Bjelica, predsjednik Hrvatskog ribolovnog saveza Vladimir Sever i tajnik Tomislav Feldhofer, te predsjednik Saveza športsko ribolovnih društava VPŽ Nikica Medarić. Osim toga predsjednik Vladimir Sever uručio je u ime HŠRS, Gradu Virovitici i Županijskom ribolovnom savezu VPŽ posebne zahvalnice za organizaciju ovog ribolovnog natjecanja. Vrhovni sudac bio je Dražen Stipetić iz Ogulina, a tajnik natjecanja Mladen Čačić iz Garešnice. (www.icv.hr;

Skip to content