Osmijeh na licu i u virovitičkom Centru za odgoj,obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Predstavnici Studentskog zbora Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice posjetili su danas Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica. Nastavak je to proteklog mjeseca pokrenute akcije…Predstavnici Studentskog zbora Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice posjetili su danas Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica. Nastavak je to proteklog mjeseca pokrenute akcije „Osmijeh na licu” kojom se nastoji potaknuti mlade, prije svega studente da dio svog slobodnog vremena posvete onima kojima je to najpotrebnije.

Ravnateljica Marija Navarra pozdravila je goste i povela ih u obilazak, pri čemu su  se imali priliku družiti sa polaznicima i upoznati sa radom i programom Centra.
Pri tom su mladi djeci uručili igračke koje su im pripremili studenti, što je iznjedrilo smiješak na njihova lica, a djeca su ih zauzvrat obradovala pjesmom i ukrasnim keramičkim vazama koje su sami izradili.

Ova plemenita akcija nastavlja se i dalje, te pozivamo sve zainteresirane, studente, mlade, udruge i ostale da se priključe ovim humanitarnim aktivnostima, jer samo malo vremena potrebno je izdvojiti kako bi drugima pružili osmijeh na licu.

Skip to content