Osiguran besplatan prijevoz za 493 učenika osnovnih škola

Jučer su u prostorijama Gradske uprave u Virovitici gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor Čazmatransa – Nova d.o.o. iz Čazme Dragan Marinović potpisali Ugovor o prijevozu učenika osnovnih škola s područja grada Virovitice.1 1254484195Jučer su u prostorijama Gradske uprave u Virovitici gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor Čazmatransa – Nova d.o.o. iz Čazme Dragan Marinović potpisali Ugovor o prijevozu učenika osnovnih škola s područja grada Virovitice. Vrijednost godišnjeg ugovora iznosi 1.564.866,54 kuna, a obuhvaća prijevoz učenika Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, Osnovne škole Vladimir Nazor i Osnovne škole Virovitica.

Učenike OŠ Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice autobusi Čazmatransa će prevoziti iz Milanovca, Rezovca, Rezovačkih Krčevina, Rezovačkih Vinograda, Čemernice, Taborišta i Jasenaša, a riječ je o 263 učenika od prvog do osmog razreda, dok će prijevoz obavljati šest autobusa
Kada je riječ o OŠ Vladimira Nazora, dva autobusa će voziti učenike iz Korije, Podgorja, Golg Brda, Svetog Đurađa i Brezika, a riječ je o 190 učenika.

Prijevoz učenika za OŠ Virovitica obavljat će se iz sljedećih mjesta: Žlebina, Detkovac, Veliko Polje, Turanovac, Lukač, Gačište, Rušani, Rezovac, Suhopolje, Zdenci, Borova, Cabuna, Čačinci, Čađavica, Bankovci, Orahovica, Slatina, Zdenci (Duga međa), Mikleuš, Vaška, te iz virovitičkih Zlatnih polja, a radi se o prijevozu 40 učenika.

Gradonačelnik Kirin tom je prigodom istakao da je prijevoz osiguran za 493 učenika te je na taj način učinjena velika usluga roditeljima kako bi djeca prije svega sigurno stigla do škole i vratili se svojim kućama, ali istovremeno i kako bi im se pomoglo u ovim kriznim vremenima.Direktor Čazmatrans-Nove d.o.o Dragan Marinović najavio je i skoro potpisivanje Ugovora za prijevoz učenika srednjih škola gdje će Čazmatrans-Nova d.o.o dati komercijalni popust od 30 posto.

Skip to content