OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica proslavila svoj dan: Naj učenik Ivan Pavlović, a zlatnim sportašima proglašeni Mia Teskera i Karlo Prtenjača

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Prigodnim programom danas (petak) Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica proslavila je Dan škole. Uz bogat glazbeni i plesni program, dodijeljene su nagrade zaslužnim učenicima i mentorima koji su svojim uspjesima na natjecanjima obilježili ovu školsku godinu.

Na početku svečanosti sve prisutne pozdravio je ravnatelj škole Ivica Tomljanović te čestitao svim nominiranim učenicima i sportašima koji su tijekom svih osam godina marljivo učili, razvijali svoje vještine i bili uzor mnogim učenicima.

Na Dan škole pokazujemo sve što smo napravili tijekom školske godine, a to je stvarno puno. Učenici i njihovi mentori ostvarili su prekrasne rezultate, hvalevrijedne, kako u sportu tako i u znanju – rekao je ravnatelj Tomljanović.

I ove godine učenici Brlića ostvarili su izvrsne rezultate na području znanja, stvaralaštva i sporta. Brončanu plaketu za naj sportašicu osvojila je Ema Vanjhal, srebrnu plaketu osvojila je Elena Glavica, a titula naj sportašice škole i zlatna plaketa pripala je Miji Teskera. Među naj sportašima škole brončanu plaketu osvojio je Franko Kožnjak, srebrna plaketa dodijeljena je Leonu Matijeviću, a zlatnu plaketu za naj sportaša škole osvojio je učenik Karlo Prtenjača.

Među drugim srebrnim naj učenicima istakli su se Petra Crnogaj i Antonio Tutić, a prva srebrna najučenica je Ana Aleksić. Najučenikom za školsku godinu 2021./2022. proglašen je Ivan Pavlović sa svojim općim uspjehom i odličnim rezultatima postignutim na natjecanjima svih osam godina.

Također, ove godine 20 djelatnika škole obilježilo je svoje jubileje. Prigodni poklon za 5 godina rada dobili su Alen Žeravica, Vedran Jovanović, Sofija Barković i Verica Pauković. Jubilarnih 10 godina rada proslavili su Ildiko Seleši Dančo i Jelica Oluić, a 15 godina rada Snježana Božo i Ivica Tomljanović. 20 godina rada obilježili su Zrinka Martinović, Željka Flisar, Goran Kozlinger, Nataša Kirin i Ivana Mikina. Dok veliki jubilej i 30 godina rada proslavili su Jasenka Jurić-Ćivro, Renata Kovač, Vesna Mlinarić, Sanja Pavelko, Aleksandra Poljak i Renata Sudar, a svojih 35 godina rada u školi veliki pljeskom nagrađena je Kornelija Šarić.

Redom pjesme, plesa, čestitaka i nagrada obilježen je Dan škole odnosno njihov 48. rođendan kada su svi na kraju ponosno otpjevali svoju himnu škole – Brliće. Ovom posebno svečanom danu za “Brliće” prisustvovali su i brojni gosti koji školu prate svojom potporom, između ostalih i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, predsjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice Ivančica Fett – Škvarić, županijska pročelnica za demografiju i obrazovanje Martina Bunić te gradski pročelnik za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

(www.icv.hr, ib; foto: M. Rođak i M. Bašić)

Skip to content