Ono što je u skijanju Janica Kostelić, to je u karateu Mirna Šenjug!

Virovitičani vjerojatno nisu ni svjesni kakvu sportašicu imaju u svomegradu. Vrhunsku sportašicu koja već desetak godina ime Viroviticepredstavlja diljem svijeta. Dokaz tomu je najnoviji uspjeh karatašicapod vodstvom seniorskog izbornika karate reprezentacije Hrvatske, MaksaŠenjuga. Članice katare kluba Virovitica ostvarile su još jedan velikiuspjeh. Na Europskom prvenstvu regija u Novom Sadu Mirna Šenjug,Valerija Vujčić i Giuliana Popović osvojile su srebrnu medalju.Virovitičanke su branile boje Sjeverozapadne Hrvatske (ujedno ihrvatska reprezentacija), a na putu do postolja savladale su Tuzlu izBiH, zatim slovenski Maribor, talijanski Veneto i crnogorsku Podgoricu.

Virovitičani vjerojatno nisu ni svjesni kakvu sportašicu imaju u svome gradu. Vrhunsku sportašicu koja već desetak godina ime Virovitice predstavlja diljem svijeta. Dokaz tomu je najnoviji uspjeh karatašica pod vodstvom seniorskog izbornika karate reprezentacije Hrvatske, Maksa Šenjuga.

Članice katare kluba Virovitica ostvarile su još jedan veliki uspjeh. Na Europskom prvenstvu regija u Novom Sadu Mirna Šenjug, Valerija Vujčić i Giuliana Popović osvojile su srebrnu medalju.

irovitičanke su branile boje Sjeverozapadne Hrvatske (ujedno i hrvatska reprezentacija), a na putu do postolja savladale su Tuzlu iz BiH, zatim slovenski Maribor, talijanski Veneto i crnogorsku Podgoricu. No, u finalu su malo zakazale u izvođenju bukaija pa su se zlatom okitile Španjolke iz Madrida.

Nakon nedavnog osvajanja titule Europske prvakinje u katama, te srebra u Novom Sadu, Mirna Šenjug danas je nazočila prijemu kod gradonačelnika Virovitice Zvonka Kožnjaka, koji je u prostorijama Gradske uprave ugostio predstavnike Karate kluba Virovitica.

Čestitajući na odličnim rezultatima, gradonačelnik je u ime Grada obećao svesrdnu pomoć u radu Karate kluba Virovitica, te se zahvalio što su zahvaljujući brojnim uspjesima diljem svijeta postali ponajbolji ambasador grada Virovitice.

Prijemu kod gradonačelnika Kožnjaka, osim Mirne Šenjug, nazočili su njezin otac Maks Šenjug i predsjednik Karate kluba Virovitica Josip Škrablin.

Skip to content