Oldtimer klub Virovitica predstavit će limene ljubimce na Viroexpu 2022

Iako uglavnom nemaju ni klimu, niti ne jure kao Nevera, iako za njima, zbog potrošnje, može ići i cisterna, ipak imaju ono nešto. Na ovogodišnjem jubilarnom 25. Viroexpu, na vanjskom izlagačkom prostoru, predstavit će se i ekipa iz Oldtimer kluba Virovitica. Zasigurno će tu biti za svakoga ponešto, kako za fotografiranje, tako i za razmjenu iskustva oko ovih limenih ljubimaca koje njihovi vlasnici ponekad vole više od ljepših polovica…

Posjetiteljima su vozila zanimljiva jer ih se rijetko može vidjeti na našim prometnicama, a ovi primjerci su zaista očuvani. Ujedno, ova vozila predstavljaju povijest koju su mnogi lako zaboravili. Na primjer, ovo su automobili koji nemaju klimu, ABS, ESR, navigaciju, električne podizače stakala – naglasio je predsjednik Oldtimer kluba Virovitica, Tomislav Maloča.

Uz Vladu RH, pokrovitelji ovogodišnjeg sajma, koji će se u Virovitici održavati od 2. do 4. rujna, su – Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnjeg sajma je Koprivničko-križevačka županija, a gospodarski partner su Hrvatske šume.

(www.vpz.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

Skip to content