Održano snimanje HTV-ove zabavno-glazbene emisije – Lijepom našom

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici, održano je javno snimanje HTV-ove zabavno-glazbene emisije „Lijepom našom“.U Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici, održano je javno snimanje HTV-ove zabavno-glazbene emisije „Lijepom našom“.

U do posljednjeg mjesta popunjenoj sportskoj dvorani virovitičke osnovne škole, u gotovo trosatnom programu, mnogobrojni uzvanici mogli su uživati u bogatom kulturno umjetničkom programu u kojem je vrhunac večeri bio nastup Zlatka Pejakovića, dok su prije njega, nazočne oraspoložili i Boris Ćiro Gašparac, Vinko Coce, Barbara Otman…

Emisija Lijepom našom iz Virovitičko-podravske županije i grada Virovitice, emitirati će se u dva dijela, odnosno prema službenom važećem rasporedu Hrvatske radio televizije (http://raspored.hrt.hr), prvi dio je na rasporedu u petak 20. ožujka (Drugi program HRT-a s početkom od 20,05 sati), dok će se drugi dio emisije Lijepom našom emitirati u petak 27. ožujka na Drugom programu HRT-a s početkom od 20,10 sati.

Skip to content