Održano predavanje na temu Agromarketing u Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

sjever dan 1U konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora u Virovitici održano je predavanje za poduzetnike na temu Agromarketinga u sklopu Programa poticanja poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013“.

Predavanje je održao dr.sc. Miljenko Ernoić, predsjednik Uprave Razvojne agencije Sjever DAN d.o.o.. Tema iz područja marketinga odnosno agromarketinga imala je za cilj podizanje poduzetničkih znanja i vještina kojima bi unaprijedili i pospješili svoje nastupe na tržištu. Detaljno je objašnjen koncept agromarketinga u funkciji poljoprivredne proizvodnje, udruživanja poljoprivrednika kako bi zajedničkim nastupom ojačali pristup tržištu, ujednačili kvalitetu proizvoda što bi izravno utjecalo na poboljšanje distribucije vlastitih proizvoda, izravno ili posredno.

Sljedeće predavanje i radionica održat će se u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora na temu Mogućnosti financiranja iz fondova sa PCM elementima 19.12.2013. godine te se ovom prilikom ujedno pozivaju svi zainteresirani da se prijave na telefon: 099/489-7054 ili na e-mail: tomislav.rudec@virovitica.hr .

Skip to content