Održana svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Podgorje

U okviru proslave blagdana sv. Nikole Tavelića, kojeg kao svog zaštitnika slave mještani virovitičkog prigradskog naselja Podgorje u mjesnom domu održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Podgorje na kojoj je izvješće o dosadašnjem radu, ali i o prioritetnim zadacima koje će poduzeti podnio predsjednik Vijeća mjesnog odbora Milan Krmpotić.

Predsjednik Milan Krmpotić zahvalio se je Gradu Virovitici što je na inicijativu Vijeća mjesnog odbora asfaltirana i obnovljena Bilogorska ulica i Ulica Svetog Petra i Pavla te postavljena kanalizacija u preostale odvojke. Na taj način cijelo naselje, gdje postoje obiteljske kuće, bit će pokriveno kanalizacijom što dokazuje činjenicu da Podgorje iz dana u dan postaje mjesto sve ugodnijeg življenja.

Čestitku mještanima povodom njihovog dana uputio je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin najavivši da će se kada završe radovi na postavljanju kanalizacije te se odrade popratni radovi krenuti i na asfaltiranje odvojaka. Posebno je pohvalio rad udruga u naselju od Udruge umirovljenika koja uz ostale aktivnosti uređuje javne prostore u naselju te Društvo sportske rekreacije i Nogometni klub Podgorje iskoristivši prigodu da zaželi fer i dobru utakmicu u derbiju koji će se u nedjelju odigrati sa ekipom iz susjednog Svetog Đurđa.

Sjednici je uz gradske pročelnike, predsjednike udruga i drugih uvaženih gostiju nazočio i pomoćnik ministra pomorstva prometa i infrastrukture Marijo Klement.podgorje-2

Skip to content