Održana svečana sjednica MO Rezovačke Krčevine: Uz potporu Grada kreće uređenje nogometnog igrališta

Uoči blagdana Srpnice, koji se ujedno obilježava i kao Dan mjesnog odbora Rezovačke Krčevine, u subotu je u društvenom domu održana svečana sjednica Mjesnog odbora. Uoči sjednice ispred spomen obilježja poginulim mještanima u Domovinskom ratu položena je buketa i zapaljeni lampioni.

– U posljednjih nekoliko godina napravljeno je puno u poboljšanju komunalnih uvjeta u našem mjestu. Ove godine dogovoreno je postavljanje zaštitnih mreža oko nogometnog igrališta, a u dogledno vrijeme u planu je postavljanje rasvjete oko nogometnog terena- naglasio je predsjednik Vijeća MO Rezovačke Krčevine Dražen Šešet.

Sjednici su nazočili tajnica Grada Virovitice Maja Kirin i pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice Antonio Dražić.

– Uvjerena sam da ćete nastaviti s daljnjim uređenjem vašeg naselja. U svim svojim aktivnosti imat ćete svesrdnu podršku Grada. Zajednički nam je cilj da Rezovačke Krčevine iskoriste svoje prirodne prednosti, kako bi postale najpoželjniji kraj za život na području grada- tom prilikom je rekla Maja Kirin.

IMG 9377 Custom

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Skip to content