Održana Skupština Virkoma

virkomU prostorijama virovitičke komunalne tvrtke Virkom održana je Skupština društva. Na sjednici kojoj su nazočili svi udjeličari načelnik općine Gradine Dražen Peić, Špišić Bukovice Ivica Lulić, Suhopolja Zlata Šljivac, Lukača, Đuro Bukvić i Virovitice gradonačelnik Ivica Kirin, direktor tvrtke Damir Marenić upoznao je članove s aktivnostima koje su odrađene na njihovu distributivnom području u ovoj godini

Gradonačelnik Ivica Kirin naglasio je da je tvrtka Virkom na ovom području jedini pravi partner Hrvatskim vodama što je vidljivo i iz nalaza državne revizije koji je za proteklu godinu bezuvjetan. Predstavio je i smjer kojim će se tvrtka kretati u budućnosti.

–         Iduće godine nastojat ćemo isprojektirati cijeli sustav odvodnje na području bivše općine Virovitica kako što prije krenuli u realizaciju istog i idućem razdoblju cijelo ovo područje pokrili kanalizacijom. Kako imamo određene planove u turističkom smislu jedan od prvih preduvjeta je zaštita okoliša. Nadalje, kroz ulaganja u novu tehnologiju, planiramo uspostaviti takav sustav da se gubici vode svedu na najmanju moguću mjeru. Sve to radimo sa ciljem stvaranja povoljnih uvjeta za buduće investitore i dizanje standarda svih ljudi koji žive na ovom području. Na kraju je podcrtao da Grad trenutno radi na provedbi najveće investicije u regiji u vrijednosti 17.000.000,00 eura.

Direktor tvrtke Damir Marenić posebno je naglasio da je 2012. godina posebna po tome jer je to godina kada je cjelokupno distributivno područje Virkoma pokriveno vodom.

Skip to content