Održana Skupština Udruge umirovljenika Korija

U mjesnom domu u Koriji održana je Skupština Udruge umirovljenika Korija.

Predsjednik Vlado Rajnović podnio je izvješće o radu u protekloj godini koje je obilovalo brojnim aktivnostima od organizacije kreativnih radionica, odlazak na susret Matice umirovljenika VPŽ, odlazak na jednodnevni izlet u Čakovec, posjeta bolesnim i nemoćnim članovima pa sve do brojnih druženja nedjeljom na što su pozvali i članove ostalih udruga sa područja grada. Predsjednik se je posebno zahvalio gradonačelniku Ivici Kirinu i njegovom timu te gradskim tvrtkama koje su omogućile da udruga nastavi sa radom i ne ugasi se kako su neki možda očekivali.

Predložen je i plan aktivnosti za ovu godinu koji sadrži posjete i podjelu darova bolesnim i nemoćnim članovima, organizaciju izleta u Bizovačke toplice i Mariji Bistrici, sudjelovanje na susretu Matice umirovljenika VPŽ te redovita druženja. Posebno su naglašene i akcije čišćenja oko mjesnog doma i organizacije kreativnih radionica.

Skupštini je nazočio i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin te zahvalio svim članovima Udruge što su nastavili sa predanim radom uz napomenu da će Grad kao i do sada pomagati rad Udruge jer u ovim ljudima vidi istinske zaljubljenike u svoje mjesto željne da pomogne kako bi ono bilo što ljepše i sadržajnije.

Skip to content