Održana skupština tvrtke Flora VTC d.o.o.

floraOdržana je redovna godišnja skupština komunalne tvrtke Flora Vtc d.o.o. na kojoj je direktor Željko Iharoš upoznao predstavnika Uprave, gradonačelnika Grada Virovitice Ivicu Kirina s rezultatima rada u protekloj godini. Željko Iharoš je tom prigodom istaknuo da je tvrtka u ovoj godini zabilježila povećanje prihoda s obzirom na godinu ranije od oko 2 milijuna kuna ili za 4,4 posto, te ostvarila investicije u iznosu od oko 3 milijuna 600 tisuća kuna. Zadovoljstvo poslovanjem tvrtke izrazio je i gradonačelnik Ivica Kirin, koji je naglasio kako je tvrtka Flora Vtc svojim poslovanjem davno prerasla lokalne okvire te posebno naglasio činjenicu da je to jedna od vrlo rijetkih komunalnih tvrtki koja se u manjem dijelu bavi komunalnim otpadom, a ono po čemu je poznata je razdvajanje svih vrsta otpada od zelenog otpada, otpadnih baterija, akumulatora, papira, plastike, azbestnih ploča do elektroničkog otpada. Na taj način smo postali jedan od rijetkih gradova koji nema divljih odlagališta otpada, a ono što je najvažnije nisu rasle cijene komunalnih usluga niti će ih biti u 2013. godini rekao je gradonačelnik Ivica Kirina te posebno pohvalio rad djelatnika tvrtke na uređenju javnih površina što je rezultiralo dobivanjem Zelenog cvijeta za najuređeniji grad u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Direktor Željko Iharoš za 2013. godinu najavio je realizaciju brojnih investicija od kojih treba izdvojiti sadnju rasadnika, postavljanje solarnih kolektora na zgradama u vlasništvu Grada Virovitice, izradu dokumentacije za novi trg i mrtvačnicu na virovitičkom Gradskom groblju, nabavku oprema za potrebe zimske službe…

Gradonačelnik Ivica Kirin podsjetio je i na to da će tvrtka Flora u suradnji sa Gradom i Virkomom i slijedeće godine osigurati najniže cijene ulaznica za bazen u Hrvatskoj te iskoristio prigodu da svim članovima Uprave te svim djelatnicama i djelatnicima zahvali na svemu što su učinili za naš grad.

Skip to content