Održana Skupština N. K. Rezovac iz Rezovca

U subotu 28. veljače 2009. godine u Mjesnom domu u Rezovcu održana je Redovna skupština Nogometnog kluba Rezovac.
Na Skupštini su izneseni i odlični rezultati koje je ovaj klub ostvario u prošloj godini, a svakako treba izdvojiti plasman seniorske ekipe u Prvu županijsku nogometnu ligu.U subotu 28. veljače 2009. godine u Mjesnom domu u Rezovcu održana je Redovna skupština Nogometnog kluba Rezovac.
Na Skupštini su izneseni i odlični rezultati koje je ovaj klub ostvario u prošloj godini, a svakako treba izdvojiti plasman seniorske ekipe u Prvu županijsku nogometnu ligu. Taj uspjeh prouzročio je i potrebu za produženjem igrališta, pomicanjem ograde, sijanjem nove trave, pravljenjem novih golova i izradom zaštitnog tunela za igrače i klupica za pričuvne igrače, kako bi se dobila licenca za takmičenje u tom rangu. Sve je to zahvaljujući prije svega velikom entuzijazmu mještana i učinjeno, pa se o ovom klubu koji danas broji oko 100-tinjak članova, od čega je najviše djece, danas govori samo u superlativima.

Skupštini je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je između ostalog istakao veliko zadovoljstvo što se na igralištu u Rezovcu nakon mnogo godina opet igra nogomet, te što je cijelo naselje stalo iza ovog nogometnog kluba, od samih djelatnika pa sve do članova Vijeća mjesnog odbora Rezovac.

Posebno je naglasio i obavezu Grada prema djeci.
– sve ćemo mi napraviti; ceste, kanalizaciju, i sve ostalo, ali djecu ne smijemo preskakati, ona ne smiju više biti uskraćena u odnosu na djecu u drugim gradovima. Više puta sam čuo nezadovoljstvo sa postavljanjem klizališta, ali zašto bi naša djeca morala biti za bilo što uskraćena, no to nije sve krećemo i dalje sa besplatnom školom plivanja, a u Rezovcu se već ovog proljeća kreće sa izgradnjom novog školskog igrališta. Čeka nas i posao oko uređenja Doma i samog nogometnog igrališta. Djeca su nam kod kuće, ne druže se, stalno su ispred računala, na to se mora reagirati i zato to moramo učiniti, a vi ste najbolji primjer ostalima kako treba raditi, krenuli ste od nule, a danas okupljate oko sebe stotinu mladih ljudi – rekao gradonačelnik Kirin.

Na kraju su najzaslužniji za rad kluba dobili i zaslužene zahvalnice, a Zahvalnicu za poseban doprinos, pruženu pomoć, potporu i razvoju nogometa i Nogometnog kluba Rezovac dobio je i Grad Virovitica.

Skip to content