Održana Skupština Flore Vtc

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danas je u prostorijama tvrtke održana skupština Flore Vtc d.o.o.Direktor Flore Vtc Željko Iharoš je podnio gradonačelniku Grada Virovitice Ivici Kirinu Izvješće o poslovanju Flore Vtc d.o.o. za 2010. godinuDanas je u prostorijama tvrtke održana skupština Flore Vtc d.o.o.
Direktor Flore Vtc Željko Iharoš je podnio gradonačelniku Grada Virovitice Ivici Kirinu Izvješće o poslovanju Flore Vtc d.o.o. za 2010. godinu iz kojeg je vidljivo da su se ostvarila investicijska ulaganja u vrijednosti 3.781.538,23 kn, najvećim dijelom u novu opremu i specijalna vozila za sakupljanje otpada i čišćenje.
Ukupni prihodi su iznosili 50.521.177,35 kn, a rashodi 50.364.075,04 kn.
Kod poslovnih prihoda po djelatnostima zabilježen je porast u odnosu na prethodnu godinu, a najveće povećanje je bilo kod djelatnosti sakupljanja električnog i elektroničkog i drugog korisnog otpada.
Koeficijent ekonomičnosti ukupnog poslovanja pokazuje ekonomično poslovanje s obzirom da su ukupni rashodi pokriveni ukupnim prihodima.
Tekuća likvidnost je ostala nepromijenjena, a prosječno trajanje naplate je smanjeno u odnosu na 2009. godinu za 16,84 %.

Tom prigodom direktor Flore Vtc d.o.o. istakao je da je u cilju zadržavanja i jačanja tržišne pozicije, te stvaranja uvjeta za što kvalitetniju prilagodbu tržišnim kretanjima, usklađenju sa europskim standardima, daljnji razvoj usmjeren u pravcu daljnje tehnološke opremljenosti i intelektualni potencijal.

Gradonačelnik Ivica Kirin izrazio je zadovoljstvo poslovanjem Flore Vtc u 2010. g. te je prihvatio Izvješće Flore Vtc d.o.o. za 2010 godinu. Pohvalio je i  uspješno poslovanje Flore Vtc i posebno naglasio da je Flora Vtc danas sigurno među prvih pet komunalnih tvrtki u Republici Hrvatskoj i kao takva postala je pozitivan primjer ostalim komunalnim tvrtkama kako se može uspješno poslovati. 

Skip to content