Održana Skupština Flore Vtc d.o.o. – uveden sustav upravljanja kvalitetom i okolišem

Jučer je u prostorijama gradske komunalne tvrtke Flora VTC d.o.o održana skupština društva na kojoj je bez primjedbi usvojen Plan poslovanja Flore Vtc d.o.o za 2011. godinu. Plan je obrazložio direktor Flore Vtc Željko Iharoš koji…1 1292938912Jučer je u prostorijama gradske komunalne tvrtke Flora VTC d.o.o održana skupština društva na kojoj je bez primjedbi usvojen Plan poslovanja Flore Vtc d.o.o za 2011. godinu.
Plan je obrazložio direktor Flore Vtc Željko Iharoš koji je između ostalog istaknuo da su planirani prihodi i rashodi skromniji nego prethodnih godina te se ne fokusiraju isključivo na postizanje financijski mjerljivih parametara uspješnosti poslovanja. Uvođenjem i prihvaćanjem integralnog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem, sukladno normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2009, tvrtka je spoznala i prihvatila nove vrijednosti poslovanja na čemu se bazira i dugoročna stabilnost i otvaranje novih razvojnih perspektiva.
Uspješnost tvrtke će se od sada, uz financijske pokazatelje, ravnopravno mjeriti i drugim pokazateljima kao što su zadovoljstvo korisnika usluga, smanjenje broja reklamacija, ostvarenje ciljeva iz domene zaštite okoliša, uspješnošću izobrazbe radnika, zadovoljstvom radnika kao i ukupnom slikom tvrtke koju kroz sve aspekte djelovanja tvrtka odašilje u javnost rekao je na kraju direktor Iharoš.

Skip to content