Održana sjednica Povjerenstva za promet

U prostorijama Grada Virovitice održana je sjednica Stručnog povjerenstva za uređenje prometa grada Virovitice kojoj su uz gradonačelnika Ivicu Kirina i njegove suradnike nazočili i predstavnici Hrvatskih cesta, Županijske uprave za ceste, Policijske uprave Virovitičko-podravske i gradske tvrtke Poslovni park.

Na sjednici se je između ostalog raspravljalo o prijedlogu građana za postavljanje „ležećih policajaca“ u ulici Miroslava Krleže i kod Područne škole u Podgorju te o zahtjevu HAK-a za ulazak kamiona iznad 7.5 t od strane ulice Zbora Narodne Garde kao i tvrtke Prajo & CO za transport betona na gradilištima na području grada Virovitice.

Dogovoreno je da će policija pojačati nadzor brzine kretanja vozila u ulici Miroslava Krleže i postaviti dodatne znakove te kontinuiranim praćenjem prometa utvrditi da li je potrebno postaviti „ležeće policajce“. Kod škole Područne škole u Podgorju ograničit će se brzina i postaviti vibrirajuće trake. U slučaju HAK-a i tvrtke Prajo & CO odobrit će se posebne dozvole za te slučajeve.

Skip to content