Održana sjednica Povjerenstva za promet

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

prometU prostorijama Grada Virovitice održana je sjednica Povjerenstva za promet.

Sastanku su nazočili gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, ravnatelj Županijske uprave za ceste Željko Tomljanović, načelnik Postaje prometne policije Nikola Kečkiš, voditelj Odjela za promet u PU Virovitičko-podravskoj Miroslav Lalić, predstavnik Hrvatskih cesta d.o.o.Predrag Jelić, direktor tvrtke Poslovni park d.o.o. Branimir Bukvić, predstavnik HAK-a Robert Valenteković te privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Grada Virovitica Marijo Klement.

Raspravljalo se je o svim bitnim pitanjima vezanim uz probleme regulacije prometa na području grada i posebno sigurnosti svih sudionika u prometu kao i o Zimskoj službi i kontroli prometa u mirovanju.

Grad Virovitica ove godine preuzeo je 44 km županijskih i lokalnih cesta na području grada Virovitice što je znatno povećanje i zahtjeva dodatne napore kako bi svi segmenti sigurnosti u prometu u svakom trenutku bili zadovoljeni naglasio je na sastanku gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin te pozvao sugrađane da sve eventualne uočene poteškoće u prometu javljaju na broj Komunalnog info telefona 725-380 kako bi se one što prije otklonile.

Skip to content