Održana redovna skupština HVIDR-e Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Udruga HVIDRA Virovitica održala je u restoranu Srednje strukovne škole u Virovitici godišnju izvještajnu skupštinu, na kojoj je predsjednik udruge Mirko Poljanac podnio izvješće o radu ove vrlo aktivne udruge koja po svojim aktivnostima spada u sam vrh udruga proisteklih iz Domovinskog rata u našoj županiji.

Cilj udruge, kako je istakao Mirko Poljanac, je pravna i socijalna zaštita hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, a udruga sa svojim sjedištem u bivšem Domu HV je svakodnevno na raspolaganju pri rješavanju raznih potraživanja, pravne pomoći, ali i problema s kojima se susreće braniteljska populacija.

Predsjednik Mirko Poljanac zahvalio je svim članovima na predanom radu u udruzi, a posebno je pohvalio članove Milana Đuradina, Vladu Majdaka i Vinka Brođanca na vrlo aktivnom radu i sudjelovanju u mnogobrojnim aktivnostima udruge, bilo kao organizatora ili suorganizatora.

Ova svečanost na kojoj su osim članova udruge nazočili i predstavnici drugih udruga proisteklih iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije, započela je odavanjem počasti poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu, na spomen obilježju na Gradskom groblju u Virovitici. (www.icv.hr;

hvidra 11

Skip to content