Održana radionica „Solarni sustavi“ u sklopu projekta DE NA CO ukupne vrijednosti 118.358 €

IMG_8842Nastavlja se implementacija projekta DE NA CO sufinanciranog od strane Europske Unije. Uz prisustvo predstavnika škole partnera KLIK Barsci Tankerulet, profesora i učenika te djelatnika Osnovne škole Vladimir Nazor uspješno je održana prva radionica u sklopu projekta DE NA CO.

Tema radionice bila je „Solarni sustav“ na kojoj je profesor Ivan Fadljević detaljno sudionicima radionice objasnio osnovne pojmove solarnog i sunčevog sustava, sunca, solarnog zračenja te pozitivnih i negativnih posljedica zračenja. Prezentiran je način iskorištenja sunčeve energije kod nas i u svijetu korištenjem fotonaponskih panela i ostalih načina iskorištavanja energije.

Nakon održanog predavanja i radionice nastavljeno je druženje djece i profesora te ostalih sudionika koji su po završetku prve radionice iskazali zadovoljstvo organizacijom i kvalitetom predavanja u organizaciji profesora Fadljevića i djelatnika Osnovne škole Vladimir Nazor.

Očekuje se održavanje sljedeće radionice u organizaciji osnovne škole KLIK Barcsi Tankenrulet na temu ICT kolektivni trening dana 10. ožujka 2014. godine u Barcsu.

 

Skip to content