Održana posljednja sjednica Savjeta mladih Grada Virovitice u trenutnom sazivu: Naglasak na nadolazećim događanjima – Svirka u palači i VT Rock Fest

Savjet mladih Grada Virovitice jučer (četvrtak) održao je posljednji sastanak u ovom sazivu. Naime, u rujnu iz Savjeta odlaze članovi koji su navršili 30 godina te se biraju novi članovi i predsjednik/ca.

Na početku, predsjednica Savjeta Edita Šerkezi navela je neke od najvažnijih aktivnosti koje su sada iza njih, kao što su: donacije Socijalnoj samoposluzi povodom blagdana, čišćenje deponija i okoliša na prostoru grada, suorganizacija proslave 1. svibnja i druženje s udrugom distrofičara na Virovitičkim ribnjacima, skupljenih i poslanih 450 kilograma čepova za lijekove potrebitima, susret Savjeta mladih u Požegi, sudjelovanje na Trećoj godišnjoj konferenciji savjeta mladih u Republici Hrvatskoj, potpis Sporazuma o suradnji i prijateljstvu između Savjeta mladih Grada Požege, Virovitice, Čakovca i Karlovca.

Uslijedile su organizacijske točke oko nadolazećih događanja u Virovitici, ponajviše oko Svirke u palači i ovogodišnjeg VT Rock Festa.

– Iza nas je produktivan period, u naredna dva mjeseca ćemo istim tempom. Sljedeća aktivnost na repertoaru je Svirka u palači 29. srpnja, a potom nas očekuje i VT Rock Fest 14. kolovoza. Najvažnije smo dogovorili i organizirali u suradnji s Klubom mladih Virovitice na čelu s predsjednikom Tomislavom Kožnjakom.

Predsjednica je na kraju zahvalila svim članovima na dobroj suradnji i pozvala sve zainteresirane mlade ljude da se priključe sljedećem sazivu Savjeta mladih Grada Virovitice:

– Ovdje se ne radi samo o nizanju aktivnosti koje provodimo, već i o sklapanju poznanstava, prijateljstava, a sudeći po ovom sazivu, mogu reći da mi je drago što smo zajedničkim snagama mogli raditi nešto što će biti u korist mladih. Ovim putem želim potaknuti one koji imaju volju i želju da se priključe i nastave tradiciju našega dosadašnjeg rada, rekla je Šerkezi.

(virovitica.hr)

Skip to content