Održana godišnje skupština Udruge samaca – „Živi život“ Virovitica

U nedjelju 14. listopada 2012. održana je redovita godišnja skupština Udruge samaca –„Živi život“ Virovitica.

Tridesetak članova udruge, gostiju srodnih udruga iz Koprivnice, Čakovca i Varaždina, te predstavnika Grada i Županije, radilo je u ugodnoj atmosferi sa oduševljenjem i optimizmom.

Nakon izvješća o radu u proteklom godišnjem periodu, koje je podnijela predsjednica Gabrijela Arapinac, skupština je prihvatila plan rada za naredni period te izabrala novog dopredsjednika i tajnicu. Slijedili su osvrti na vrlo dobre postignute rezultate u međunarodnim Sportskim igrama samaca u Čakovcu te značajnim uspjehom kod izlaganja rukotvorina članova udruge na manifestacijama u organizaciji Grada.

U prestojećem godišnjem razdoblju između ostalog se planira ponovno sudjelovanje na Sportskim igrama samaca koje će se ovog puta održati u jestu Hoče pri Mariboru jer su i slovenski samci prijatelji udruge. Nadalje se planira povećati broj sekcija i obavezno sudjelovanje na svim manifestacijama na koje budu pozvani, uključujući i volonterski rad. Svaki član je dobio zadatak da u udrugu dovedu što više samaca jer ih u gradu ima sve više, a to je problem i u cijeloj Hrvatskoj s obzirom da ih ima otprilike 700 tisuća.

Skip to content