Održana akcija „Sigurno i vješto u prometu“

Danas je u Virovitici u organizaciji, Autokluba Virovitica i PU virovitičko – podravske, održana priredba – natjecanje djece u vožnji biciklima, rolama i drugim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon u sklopu provedbe akcije „Sigurno i vješto u prometu”.1 1284641185Danas je u Virovitici u organizaciji, Autokluba Virovitica i PU virovitičko – podravske, održana priredba – natjecanje djece u vožnji biciklima, rolama i drugim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon u sklopu provedbe akcije „Sigurno i vješto u prometu”.
Na natjecanju su sudjelovala djeca u dobi od 3 do 8 godina, a održan je i prigodan program u kojem su nastupila i djeca iz dječjeg vrtića „Cvrčak” iz Virovitice. Najuspješniji su nagrađeni prigodnim poklonima koje im je između ostalih uručila i predsjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice Lahorka Weiss.

2 1284641185Cilj akcije kao i svake godine bio je ukazati na opasnosti koje proizlaze iz nepoštivanja prometnih propisa, te upoznavanja sa propisima Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

3 1284641185

Skip to content