Održana 8. sjednica Upravnog vijeća REA Sjever

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u Virovitici održana 8. sjednica Upravnog vijeća Regionalne energetske agencije Sjever kojoj su između ostalih nazočili i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, gradonačelnik Grada Koprivnice Zvonimir Mršić….Jučer je u Virovitici održana 8. sjednica Upravnog vijeća Regionalne energetske agencije Sjever kojoj su između ostalih nazočili i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, gradonačelnik Grada Koprivnice Zvonimir Mršić, zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Ivan Sić,  predsjednik Uprave Razvojne agencije sjever-DAN mr. Miljenko Ernoić i pročelnica Ureda gradonačelnika Grada Virovitice Đurđica Aragović.

Na početku sjednice, pod prvom točkom dnevnog reda, za novog predsjednika izabran je Zoran Gošek – predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice koji je na toj funkciji naslijedio dosadašnjeg predsjednika Ivicu Kirina budući da je on je svoj mandat dao zamjeniku gradonačelnika Grada Virovitice Ivanu Siću koji je izabran za novog člana Upravnog vijeća.

Na sjednici su se osnivači dogovorili oko nastavka rada Agencije nakon istupanja Grada Bjelovara. Podneseno je izvješće o radu za 2010. godinu te donesen Financijski plan za 2011. godinu.  

Iz plana rada za 2011. godinu svakako treba izdvojiti izradu energetskih bilanci za sve županije iz kojih su gradovi osnivači, organizaciju konferencije o geotermalnoj energiji koja će se u ožujku održati u Koprivnici, organizaciju konferencije na temu energetskih potencijala biomase i mogućnosti korištenja biomase na području Varaždinske županije te mini konferenciju na temu učinkovite stolarije koja će se održati u Virovitici.

Skip to content