Održana 33. Skupština Virkom-a – u nadi da će sve nerealizirane investicije u 2013. biti odobrene i realizirane u 2014. godinu

virkom 1U prostorijama tvrtke Virkom d.o.o. u Virovitici održana je 33. sjednica Skupštine. Na sjednici kojoj su nazočili svi udjeličari načelnici općina Gradine Dražen Peić, Špišić Bukovice Hrvoje Miler, Suhopolja Marijan Brlek, Lukača, Đuro Bukvić te virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, koji je i predsjedao Skupštinom, direktor tvrtke Damir Marenić upoznao je članove s aktivnostima koje su odrađene na njihovu distributivnom području u ovoj godini te najavio još jednu Skupštinu do kraja godine uz napomenu da će sve nerealizirane investicije u 2013. godini bit odobrene i realizirane u 2014. godinu u nadi da će dosadašnji partneri, prvenstveno misleći na resorno ministarstvo, nastaviti s realizacijom projekata. Na sjednici su između ostalog donesene odluke o promjeni Društvenog ugovora, usvajanju Plana gradnje komunalnih vodnih građevina razrješenju i imenovanju članova Nadzornih odbora te Odluka o rebalansu Plana financijske učinkovitosti poslovanja Virkom-a za 2013. godinu u dijelu dopune Plana nabave (ulaganja u komunalnu infrastrukturu.

Svi nazočni izrazili su zadovoljstvo radom tvrtke, a predsjednik Ivica Kirin naglasio je da je izmjenama Zakona došlo i do promjene u donošenju odluka koje je do sada donosilo vijeće, a sada donosi Skupština. Predsjednik Kirin upoznao je nazočne s činjenicom da će Grad Virovitica raditi na tome da pomogne susjednim općinama kako bi i one što prije dostigle standard Grada u potpunoj pokrivenosti vodovodom i 95% pokrivenošću kanalizacijom jer nema razvoja grada bez razvoja okolnih općina.

Nazočni su na kraju izrazili zadovoljstvo radom Virkoma-a o čemu je bilo riječi i na sastanku u Hrvatskim vodama kada je istaknuto da tvrtka Virkom spada među najbolje tvrtke u Hrvatskoj.

Skip to content