Održana 14. sjednica Skupštine PLIN VTC – uskoro projekt postavljanja plinske mreže u Rezovcu i Rez. Krčevinama

plin 11Pod predsjedanjem gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina te uz nazočnost načelnika Općine Suhopolje Marijana Brleka i Općine Gradine Dražena Peića te direktora Zvonka Kožnjeka u prostorijama tvrtke održana je 14. sjednica Skupštine tvrtke PLIN VTC d.o.o.  

Na sjednici su između ostalog donesene odluke o izmjeni Društvenog ugovora, razrješenju i imenovanju članova Nadzornih odbora te podnesena izvješća o završenoj izgradnji plinovoda u Općini Suhopolje u naseljima Borova i Cabuna i o investicijama u tijeku i o korištenju kredita HBOR-a. Dana je i i nformacija o novim tarifnim stavkama za toplinsku energiju i cijeni grijanja u Virovitici.

Predsjednik Ivica Kirin izrazio je zadovoljstvo što će tvrtka uskoro realizirati nove projekte kao što su radovi na plinskoj mreži u naseljima Turanovac, Kapela Dvor, Gornj Bazje, Terezino Polje i Zrin Lukački te na plinskoj mreži u Rezovačkim Vinogradima i Rezovačkim Krčevinama čijom realizacijom će sva naselja u Virovitici s izuzetkom Jasenaša biti pokrivena plinom. Cilj nam je podići standard u Virovitici, ali i u susjednim općinama kroz naše tvrtke i agencije kako bi ljudi ostali živjeti na ovim prostorima jer se radi o regiji koja broji 50.000 stanovnika i kao takva može zajedno odraditi brojene projekte.

Skip to content