Održana 126. sjednica Gradskog poglavarstva

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, predsjedavao je sjednicom Poglavarstva Grada Virovitice koja je održana danas u prostorijama Gradske uprave u Virovitici.1 1228478814Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, predsjedavao je sjednicom Poglavarstva Grada Virovitice koja je održana danas u prostorijama Gradske uprave u Virovitici.

Na sjednici je između ostalog utvrđen prijedlog Rješenja o imenovanju članova Zapovjedništva civilne zaštite Grada Virovitice. Donesena je odluka o raspisivanju javnog natječaja za dodjelu koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova za zapadnu zonu grada.

Utvrđen je prijedlog rješenja o imenovanju članova Stožera zaštite i spašavanja Grada Virovitice. Donesena je odluka o odobrenju uporabe naziva Grada Virovitice Centru za hagioterapiju.

Razmatrano je Izvješće o stručnom nadzoru jesenskog dijela sistematske preventivne deratizacije za Viroviticu, za 2008. godinu. Donesena je odluka o raspisivanju javnog natječaja za osnivanje prava građenja u Poduzetničkoj zoni Antunovac.

Skip to content