Održana 1. sjednica Povjerenstva za provedbu Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom na području Grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je održana 1. sjednica Povjerenstva za provedbu Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom na području Grada Virovitice. Navedeno Povjerenstvo je savjetodavno tijelo Gradonačelnika, a čini ga sedam članova. Povjerenstvo je imenovano prema pisanom prijedlogu Udruga osoba s invaliditetom, a članovi istog su Ljiljana Brkić, Društvo multiple skleroze VPŽ, predsjednica, Anđelka Bistrović-Nastić, Udruga distrofičara, Dragutin Kozjak, Udruga gluhih i nagluhih Virovitica, Marija Kelečić, Udruga invalida rada Virovitica, Elizabeta Grigić, Udruga slijepih VPŽ, Tanja Nemet, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Daniel Moslavac, Centar za socijalnu skrb Virovitica.

Sjednici je uz članove Povjerenstva prisustvovao i privremeni pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica. Nakon kraće rasprave prijedlog Strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom na području Grada Virovitice za razdoblje od 2012. do 2015. godine usvojen je jednoglasno, te će biti upućen Gradskom vijeću na usvajanje.

Skip to content