Održan zbor građana za mjesni odbor Stjepan Radić

s. radicU odsutnosti gradonačelnika Ivice Kirina, koji iz zdravstvenih razloga nije nazočio sjednici, u novoobnovljenom restoranu bivšeg Doma hrvatske vojske održan je zbor građana mjesnog odbora Stjepan Radić, koji obuhvaća istočni dio grada. Sjednicom je predsjedala pročelnica tajnica Mirjana Terlecky koja je ujedno predstavila plan aktivnosti u gradu Virovitici, a osobito aktivnosti koje se planiraju odraditi na području ovog mjesnog odbora. Privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement istaknuo je nastavak izgradnje južne obilaznice grada na potezu od „male stanice“ HŽ-a do spoja sa Vinkovačkom ulicom što se planira izgraditi već ove godine kao i izgradnja spojne ceste Petra Berislavića – Ivana Gundulića te nastavak aktivnosti kroz ovu i slijedeću godinu od kojih su istaknuti rekonstrukcija ulice Ivana Gundulića, Andrije Štampara i Bečke ulice.

Naglasio je i da će se prema fondovima EU nominirati uređenje prve komunalne zone grada, odnosno uređenje svih gradskih ulica koje uključuju izgradnju nogostupa, hortikulture, bankina i biciklističkih staza gdje god je to moguće.

Građani su postavili i brojna pitanja uglavnom komunalne prirode te su upućeni na besplatni broj telefona 0800-9995 na koji svakodnevno mogu iznositi sve probleme komunalne naravi kako bi se oni što prije riješili ili upoznalo građane sa razlozima zbog kojih se oni trenutno ili uopće ne mogu riješiti.

Skip to content