Održan Zbor građana u Taborištu

Jučer je u Taborištu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Taborište. Sastanku su kao i svake godine, osim gradonačelnika, građanima bili na raspolaganju svi pročelnici Grada Virovitice i direktori gradskih poduzeća od kojih su mogli dobiti odgovore na sve svoje upite.

U uvodu je gradonačelnik Kirin ukratko upoznao građane sa budućim aktivnostima, ponajviše u ovoj gradskoj četvrti, podsjetivši mještane na dolazak ministra Ivana Šukera 2003. godine kada je bio zaprepašten blatom i neuređenosti jednog ovako velikog naselja. Najavio je i projekt postavljanja kanalizacije u Ličkoj ulici što je prvi korak prema konačnom uređenju ove ulice te nominaciju projekta prema HŽ-u vezano uz postavljanja branika sa svjetlosnom signalizacijom u Podravskoj ulici

Građani su uglavnom postavljali pitanja komunalne tematike, ali i pitanja vezana uz legalizaciju objekata i budućeg razvoja ovog dijela grada.

U petak 5. travnja Zbor građana za mjesni odbor Zbora narodne garde održat će se u bivšen Domu hrvatske vojske (obnovljeni restoran) s početkom u 19 sati.

Skip to content