Održan Zbor građana u Svetom Đurđu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

sv. đurađU mjesnom domu u Svetom Đurđu održan je Zbor građana. Sastanku su kao i svake godine nazočili svi pročelnici Grada Virovitice i direktori gradskih tvrtki te gradonačelnik Ivica Kirin koji ga je i sazvao. U uvodu je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Sveti Đurađ Ivan Čavarušić pobrojao brojne aktivnosti koje su odrađene na području ovog mjesnog odbora, nakon čega je gradonačelnik Ivica Kirin ponešto rekao o budućim aktivnostima koje se namjeravaju realizirati na području grada no osobito na području ovog mjesnog odbora uz posebnu zahvalu mjesnom odboru te članovima udruga u naselju koji su dali velik doprinos da je Sveti Đurađ u proteklih desetak godina pretvoren u mjesto znatno ugodnijeg življenja.

Mještane su najviše zanimali problemi vezani uz neodgovorno odlaganje fekalija na zemljišta u neposrednoj blizini naselja, napuštenih parcela, korištenja štetnih sredstava kod tretiranja duhana na okolnim parcelama, smanjenja komunalnog doprinosa prilikom legalizacije i samoj legalizaciji objekata te problema vezanih uz oštećenje brdskih putova prilikom velikih oborina.

Upoznati su i sa osnivanjem Komunalnog info centra odnosno besplatnog telefona 0800-9995 na koji se svakodnevno mogu javiti problemi komunalne naravi i to u namjeri da se problemi evidentiraju i ukoliko je to moguće što prije riješe ili u nemogućnosti rješenja obrazlože razlozi za to.

U četvrtak 4. travnja s početkom u 19 sati održat će se Zbor građana u mjesnom domu u Taborištu.

Skip to content