Održan Zbor građana u Rezovcu – samo u protekle četiri godine uloženo nešto manje od tri milijuna kuna

rezovac 2Gradonačelnik Ivica Kirin, gradski pročelnici i direktori gradskih tvrtki posjetili su Rezovac i u novoobnovljenom domu u Rezovcu održali Zbor građana za mjesni odbor Rezovac. U uvodu je predsjednik mjesnog odbora Rezovac Vladimir Reider zahvalio gradonačelniku Ivici Kirinu i djelatnicima Grada Virovitice i gradskih tvrtki na svemu što su učinili za Rezovac jer je u proteklih nekoliko godina došla kanalizacija i plinofikacija, uređena škola i mjesni dom, nogostup od škole do Kapele svete Ane, rekonstruirana cesta do Rezovačkih Krčevina i u Markovcu te zvršena izgradnja kanalizacije u ulici Sjevernjak i uređeno parkiralište ispred mjesnog doma.

Prisutnima se je obratio i gradonačelnik Ivica Kirin koji je između ostalog pohvalio rad mjesnog odbora te osobito rad nogometnog kluba i Udruge umirovljenika Rezovac naznačivši da je u ovo naselje samo u protekle četiri godine uloženo nešto manje od tri milijuna kuna što samo po sebi dovoljno govori o brizi za najstarije virovitičko prigradsko naselje. Najavio je i rješenje problema vezano uz izgradnju autobusnog stajališta u Rezovačkim Vinogradima te provedbu projekta dovođenja plina.

Prisutni mještani postavili su i pitanja koja su se uglavnom odnosila na komunalnu tematiku te legalizaciju objekata, asfaltiranja odvojaka u Rezovačkim Vinogradima, ali i pitanja vezana uz način rada mjesnog doma te uređenja kanala i poljskih putova.

Skip to content