Održan zbor građana u Podgorju; u utorak u 19:00 sati na rasporedu Taborište

Nakon dvogodišnje pauze zbog korona virusa, ovog ponedjeljka (28. ožujka) počeli su zborovi građa po mjesnim odborima grada Virovitice. Prvi u nizu sastanaka gradonačelnika Ivice Kirina i njegovih suradnika s građanima, održan je u Mjesnom domu u Podgorju.

Gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Milan Krmpotić upoznali su nazočne s aktivnostima koje su odrađene na području ovog prigradskog naselja, a mještani su imali priliku postavljati upite te iznijeti svoja očekivanja vezano uz komunalnu problematiku i buduće aktivnosti.

IMG 0327 Custom

U posljednje tri godine u Podgorju je, između ostalog, obnovljen Mjesni dom na zadovoljstvo mještana, ali i udruga koje imaju bogat kulturni, društveni i sportski program. Asfaltirani su 3. i 5. odvojak Ulice sv. Nikole Tavelića, obnovljeno je igralište i postavljena nova ograda… Novi asfalt dobila je i Ulica sv. Jurja, dok je ove godine u planu uređenje zelene površine oko mjesnog doma.

Nakon zbora građana u Podgorju, sljedeći je na rasporedu u utorak, 29. ožujka u 19:00 sati u Taborištu. (virovitica.hr; fotografije: Mario Šolc)

 

Skip to content