Održan Zbor građana u Podgorju, u četvrtak 11. travnja u Milanovcu

podgorjeJučer je u Podgorju gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak mještana Mjesnog odbora Podgorje. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkom gradonačelniku, svim pročelnicima Grada Virovitice i direktorima komunalnih poduzeća mogli iznijeti svoje probleme na području tog mjesnog odbora.
Gradonačelnik Ivica Kirin u kratkim je crtama upoznao mještane s budućim projektima koji se planiraju realizirati na području grada Virovitice, a osobito na području prigradskog naselja Podgorje te se zahvalio Udruzi umirovljenika na brizi oko mjesnog doma i okoliša u mjestu, ali i N.K. Podgorju i Društvu za sportsku rekreaciju Podgorje za sve što čine da bi život u ovom naselju bio što sadržajniji.

Nakon uvoda mještani su postavljali pitanja vezana uz priključke na kanalizaciju i smanjenje komunalnog doprinosa. Postavljana su i pitanja vezana uz legalizaciju objekata, priključke na kanalizaciju, uređenje brdskih te ostala pitanja komunalne problematike na koje su odgovore dali gradonačelnik Ivica Kirin, privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju Vesna Tot  te direktor gradske tvrtke Flora d.o.o. i Virkom d.o.o Željko Iharoš i Damir Marenić.

U četvrtak 11. travnja s početkom u 19 sati održat će se Zbor građana u mjesnom domu u Milanovcu.

Skip to content