Održan Zbor građana u Podgorju – akcent stavljen na rekonstrukciji ceste u Bilogorskoj ulici te izgradnji kanalizacije u svim odvojcima.

Mještani Podgorje i ove godine u velikom broju okupili su se na Zboru građana kojem su uz gradonačelnika Ivice Kirina nazočili i svi gradski pročelnici te direktori gradskih poduzeća. O odrađenim aktivnostima na početku je govorio predsjednik Vijeća mjesnog odbora Vladimir Šojat. Od većih radova koji su izvršeni tijekom 2013. godine istaknut je završetak izgradnje ceste kroz naselje i izgradnja nogostupa od autobusnog stajališta do Područne škole te uređenje prilaza Crkvi i postavljanje vibracijskih traka kod škole odnosno igrališta koje su sigurno povećale sigurnom najmlađih stanovnika. Gradonačelnik Ivica Kirin posebno je pohvalio rad Vijeća mjesnog odbora ne propustivši priliku istaknuti odličan rad u Udruzi umirovljenika, NK Podgorju i Društvu za sportsku rekreaciju Podgorje.

Navedene su i potrebe za iduće razdoblje gdje je akcent stavljen na rekonstrukciju ceste u Bilogorskoj ulici, izgradnji komunalne infrastrukture u svim odvojcima te postavljanje ograde na školskom igralištu.

Skip to content