Održan zbor građana u Podgorju

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U ponedjeljak je u Podgorju gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin održao sastanak sa mještanima Mjesnog odbora Podgorje. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkom gradonačelniku, svim pročelnicima Grada Virovitice i direktorima komunalnih poduzeća mogli iznijeti svoje probleme na području tog mjesnog odbora.

Predsjednik vijeća Mjesnog odbora Podgorje Milan Krmpotić upoznao je prisutne sa odrađenim u prethodnoj godini a posebno je naglasio uređenje fasade na mjesnom domu, a ukratko je predstavio aktivnosti u narednom razdoblju.
Gradonačelnik Ivica Kirin u kratkim je crtama upoznao mještane s budućim projektima koji se planiraju realizirati na području grada Virovitice, a osobito na području prigradskog naselja Podgorje te se zahvalio Udruzi umirovljenika na brizi oko mjesnog doma i okoliša u mjestu, ali i N.K. Podgorju i Društvu za sportsku rekreaciju Podgorje za sve što čine da bi život u ovom naselju bio što sadržajniji. Također je upoznao mještane da je u planu prijava projekta uređenja nogometnog igrališta prema EU fondovima, gdje bi se uz rasvjetu, tribine te navodnjavanje uredili i dječje igralište, prostor za društvene igre te parkiralište. Najavio je da je u sljedeće tri godine plan asfaltirati sve ulice te završiti kanalizaciju, plinovod i vodovod u svim odvojcima.

podgorje1

Skip to content