Održan zbor građana u Milanovcu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na poziv gradonačelnika Ivice Kirina i uz nazočnost svih pročelnika Grada Virovitice i direktora gradskih tvrtki jučer je u Milanovcu održan Zbor građana.Na poziv gradonačelnika Ivice Kirina i uz nazočnost svih pročelnika Grada Virovitice i direktora gradskih tvrtki jučer je u Milanovcu održan Zbor građana.
Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Kamenko Rogović upoznao je građane sa aktivnostima koje se planiraju u ovom Mjesnom odboru u idućem periodu, pa je tako istakao i izgradnju kanalizacije u odvojcima u ulici Sv. križa i ulici Sv. Trojstva, uređenje mjesnog doma, zacjevljenje velikih kanala oko nogometnog igrališta i izgradnju sportsko rekreacijskog centra kao i postavljanje javne rasvjete u ”Čardacima”.

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin istakao je odličnu suradnju sa ovim mjesnim odborom, te najavio nastavak aktivnosti oko uređenja kompletne infrastrukture u Milanovcu posebno se osvrćući na izgradnju vodovoda u ulici Sv. križa II odvojak, asfaltiranje dijela ulice prema Sjevernjaku, te proširenje ulice Sv. križa i uređenje kanala za oborinsku odvodnju.Najavio je i izgradnju semafora kod Rapida koji će u konačnici završiti sa kružnim tokom, te izgradnju dječjeg i košarkaškog igrališta kod Područne škole i dječjeg igrališta u ulici Sv. križa.

Nakon toga uslijedila su brojna pitanja mještana koji su zatražili uklanjanje breza u ulici 30. svibnja zbog peludi koja izaziva alergiju, pomoć pri kupnji crkvenih orgulja, te postavljanje podzemnih strujnih kablova u ulici Vinogradski put. Gradonačelnik je obećao da će to uskoro biti riješeno dok je na komunalna pitanja naznačio da se neće asfaltirati niti pedalj ceste dok se prije toga ne riješi kompletna infrastruktura. Za kraj je najavio i postavljanje sandučića u Trgocenrovoj trgovini upravo da bi se problemi što prije rješavali na obostrano zadovoljstvo kako Gradske uprave tako i samih mještana.

Skip to content