Održan Zbor građana u Koriji, u srijedu 3. travnja u Svetom Đurđu

korija 1Jučer je u Koriji gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak mještana Mjesnog odbora Korija. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkom gradonačelniku, svim pročelnicima Grada Virovitice i direktorima komunalnih poduzeća mogli iznijeti svoje probleme na području tog mjesnog odbora.
Gradonačelnik Ivica Kirin u kratkim je crtama iznio trenutno stanje u Gradu Virovitici, te upoznao mještane s budućim projektima koji se planiraju realizirati na području grada Virovitice, a osobito na području prigradskog naselja Korija.

Nakon uvoda mještani su postavljali pitanja vezana uz začepljenje i zatrpavanje kanala koje su nesavjesni pojedinci zatrpali. Postavljana su i pitanja vezana uz legalizaciju objekata, oštećenja nogostupa, odvoz otpada, te ostala pitanja komunalne problematike na koje su odgovore dali gradonačelnik Ivica Kirin, privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju Vesna Tot  te  direktori gradskih tvrtki Flora d.o.o. i Virkom d.o.o Željko Iharoš i Damir Marenić.

U srijedu 3. travnja s početkom u 19 sati održat će se Zbor građana u mjesnom domu u Svetom Đurđu.

Skip to content