Održan tradicionalni kuglački turnir Rokovo 2011.

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u Virovitici u organizaciji KK Zanatlija održan tradicionalni kuglački turnir povodom Rokova u muškoj i ženskoj konkurenciji. U muškoj konkurenciji nastupilo je 10 ekipa: Zanatlija I, Zanatlija II, Šećerana I, Šećerana rekreativci, HVIDR-a, Aero Tec, Slatina, Elektra, Virkom i TVIN…Jučer je u Virovitici u organizaciji KK Zanatlija održan tradicionalni kuglački turnir povodom Rokova u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U muškoj konkurenciji nastupilo je 10 ekipa: Zanatlija I, Zanatlija II, Šećerana I, Šećerana rekreativci, HVIDR-a, Aero Tec, Slatina, Elektra, Virkom i TVIN. Najpreciznija je bila ekipa Šećerane 1 sa porušenih  251 čunj, drugo mjesto zauzela je ekipa Aero Tec sa porušenih  229 čunjeva, a treće mjesto pripalo je rekreativcima Šećerane sa porušenih 224 čunja.

Najbolji pojedinac bio je Vido Vukić iz ekipe Aero Teca sa 74 boda. 

U ženskoj konkurenciji nastupilo je tri ekipe „IBM“-„ST“, Ruž i Slatina.Najviše uspjeha imala je ekipa „IBM“-„ST“ sa srušenih 212 čunjeva, druga je bila ekipa Ruž sa 170 čunjeva, a treće mjesto pripalo je ekipi iz Slatine sa 153 čunja.

Najbolja kuglašica bila je Iva Balint iz ekipe „IBM“-„ sa osvojena 64 boda. Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu:Iva Balint,

Iva Validžić, Snježana Kozjak, Adriana Zoretić, Ljubica Resler i Snježana Beneta

Pehare najboljima uručio je zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Ivan Sić.

Skip to content