Održan susret gradonačelnika i predstavnika suvlasnika – najavljena javna tribina o toplinskoj energiji

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na prijedlog gradonačelnika Ivice Kirina u petak 15. travnja u gradskoj vijećnici održan prvi radni sastanak s predstavnicima suvlasnika stambenih zgrada,  koje koriste kotlovnice.

Cilj ovog sastanka bilo je upoznavanje predstavnika suvlasnika s Planom razvoja zatvorenog toplovodnog sustava i planom  energetske obnove višestambenih zgrada.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo odazivom predstavnika zgrada i interesom za unapređenje suživota u višestambenim  objektima gdje živi veliki broj građana.

Grad Virovitica, poručio je gradonačelnik, čini sve da građani korisnici toplinske energije u što kraćem vremenu budu detaljnije upoznati o stanju zatvorenog toplinskog sustava u kojem se primjenjuju uređaji za regulaciju odavanja topline, uređaji za lokalnu razdiobu isporučene toplinske energije i uređaji za mjerenje potrošnje toplinske energije.

Javnu tribinu o toplinskoj energiji, Grad će organizirati u suradnji s Udrugom građana i stanara „Južni blok „  21.4.2016. s početkom u 17,00 sati u prostoriji restorana Doma HV.

Skip to content