Održan sastanak sa predsjednicima vijeća mjesnih odbora sa područja grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U prostorijama Grada Virovitice pročelnici upravnih odjela održali su sastanak sa predsjednicima vijeća mjesnih odbora sa područja grada Virovitice.

Na sastanku je između ostalog bilo riječi o načinu održavanja i funkcioniranja mjesnih domova, izmjenama i dopunama prostornog plana kao i komunalnih aktivnostima na područjima mjesnih odbora u 2012. godini.

Kako je Grad Virovitica uložio određena sredstva vezano uz način i funkcioniranje mjesnih domova dogovoreno je da predsjednici vijeća mjesnih odbora vode brigu oko ispitivanja ispravnosti i servisiranja uređaja u mjesnim domovima te redovito prijavljuju kvarove kako bi bili zadovoljeni minimalni tehnički uvjeti u istima.

Bilo je riječi i o komunalnim pitanjima te su predsjednici predložili potrebe mjesnih odbora vezane uz uređenje cesta, nogostupa kao i mjesnih domova na svom području te je dogovoreno da će sastancima vijeća mjesnih odbora ako bude bilo nužno prisustvovati i pročelnici gradskih upravnih odjela kako bi se riješila određena problematika iz njihovih resora.

Novi sastanak biti će sazvan za desetak dana kada će se razgovarati o primjeni Zakona o legalizaciji bespravnih objekata.

Skip to content