Održan sastanak s ugostiteljima s glavnom temom mjera i pomoći za vrijeme pandemije

Jučer (ponedjeljak) održan je sastanak s predstavnicima ugostitelja s područja grada Virovitice. Sastanak je predvodio načelnik Stožera civilne zaštite Grada Virovitice i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić, a prisustvovali su i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, načelnik Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije i zamjenik župana Marijo Klement, pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice Antonio Dražić, voditelj Ravnateljstva civilne zaštite, Službe civilne zaštite Virovitice Josip Job, zamjenik načelnika Policijske postaje Virovitica Zlatko Ban i drugi.

Sastanak se održao na prijedlog ugostitelja grada Virovitice, s glavnom temom pomoći ugostiteljima u vrijeme epidemije COVID-19 i mjera koje propisuje Nacionalni stožer civilne zaštite, a koje direktno utječu na njihovo poslovanje.

Donesen je zaključak da će se, u skladu sa zahtjevima ugostitelja, u slučaju pogoršanja situacije i pooštravanja mjera, donijeti novi program olakšica iz djelokruga i nadležnosti Grada Virovitice. Načelnik županijskog Stožera civilne zaštite i zamjenik župana Marijo Klement također je najavio mogućnost otvaranja novih kreditnih linija i pomoć od Virovitičko-podravske županije. Očuvanje radnih mjesta u cilju je, kako Gradu Virovitici, tako i Virovitičko-podravskoj županiji.  (virovitica.hr)


 

 

Skip to content