Održan sastanak Odbora za pripremu i održavanje 18. sajamske manifestacije Viroexpo 2013

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danas je u Maloj sali Virovitičko-podravske županije, pod predsjedanjem župana Tomislava Tolušića, održan sastanak Odbora za pripremu i održavanje 18. sajamske manifestacije Viroexpo. Na sastanku su, između ostaloga, utvrđene aktivnosti organizacijskih priprema za Viroexpo te prezentirana radna verzija TV spota koji bi se trebao prikazivati na nacionalnoj i lokalnim televizijama u RH.

Vanjskotrgovinski suficit s Belgijom veći od 2 milijuna dolara

Prošli tjedan je s veleposlanstvom Kraljevine Belgije dogovoreno njihovo sudjelovanje na Gospodarskom forumu koji će se održati 17. siječnja 2012. godine u poslijepodnevnim satima. Belgijski izaslanik za gospodarstvo i trgovinu, Antonio Garcia, potvrdio je svoj dolazak na Gospodarski forum na kojem će predstaviti gospodarsku suradnju između Belgije i Hrvatske. Tajnik HGK – Županijske komore Virovitice, Milan Vanđura, na forumu će predstaviti vanjskotrgovinske odnose Belgije i Virovitičko-podravske županije. Virovitičko-podravska županija bilježi suficit u vanjskotrgovinskoj razmjeni s Belgijom u vrijednosti 2.000.000,00 dolara za 2011. godinu, a 1.400.000,00 dolara za prvih šest mjeseci 2012. godine.

Jedna od novina na Gospodarskom forumu biti će predstavljanje investicijskog potencijala Virovitičko-podravske županije u sklopu kojeg će se predstaviti poduzetničko zone s područja naše županije, poticaji i ostale bitne informacije za potencijalne investitore.

Viroexpo 2013, od 18. do 20. siječnja u Virovitici

18. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013. održava se od 18. do 20. siječnja 2013. godine u Virovitici. Na službenoj Internet stranici sajma (www.viroexpo.hr) može se preuzeti ili „on-line“ ispuniti prijavnica za sudjelovanje na Viroexpo-u 2013.

Pokrovitelji 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..
(www.vpz.hr)

Skip to content